Termeni si Conditii

1. Despre noi

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://circulorlando.ro si de aceea va recomandam citirea cu atentie a acestora.
S.C. Circus Orlando S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Circus Orlando S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la :magazin@circulorlando.ro
Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 – 17:00 de Luni pana Vineri.

2. Despre https://circulorlando.ro/

https://circulorlando.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

3. Proprietate intelectuala

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
Intregul continut al site-ului https://circulorlando.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Circus Orlando S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Circus Orlando S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului https://circulorlando.ro/ numai in limitele metionate in prezentul document.

4. Confidentialitate si securitatea datelor personale

S.C. Circus Orlando S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul https://circulorlando.ro/ si S.C. Circus Orlando S.R.L  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. https://circulorlando.ro/ si S.C. Circus Orlando S.R.L nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://circulorlando.ro/ adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://circulorlando.ro/. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la magazin@circulorlando.ro .

5. Procedura cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://circulorlando.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

  • identificarea si alegerea produselor
  • inregistrarea dvs. ca utilizator al https://circulorlando.ro/ (sau puteti face comanda ca vizitator)
  • efectuarea platii produselor.

Plata se efectueaza ramburs, iar costul final va contine pretul produsului comandat.

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://circulorlando.ro/, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii printr-un email trimis de catre S.C. Circus Orlando S.R.L. a acceptarii comenzii transmise de dumneavoastra.

6. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://circulorlando.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si includ TVA (cota 19%). Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.

7. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

  • numerar la livrare (ramburs)

8. Disponibilitatea produselor

Dupa plasarea comenzii, veti primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 10:00 – 17:00) veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant https://circulorlando.ro/ ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.

9. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

10. Livrare

Coletul va fi livrat prin curierat rapid.
Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii. Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

11. Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 15 zile de la data informarii S.C. Circus Orlando S.R.L. de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

12. Garantie

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

Contacteaza-ne

Lasa-ne un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

©2024 Circul Orlando. Toate drepturile rezervate.

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?